Om oss

Om oss

Intelecom är en ledande leverantör av kontaktcenterlösningar och är med nästan 20 års erfarenhet ett av de första företag som utvecklat en molnbaserad kontaktcenterlösning. Intelecoms lösning är mycket flexibel och skalbar och kan anpassas till allt från en till flera tusen samtida agenter som kan använda valfri enhet, befinna sig var som helst och integrerar sömlöst med en mängd andra affärsapplikationer.

Intelecom erbjuder en av få kontaktcenterlösningar som är helt flerkanalig, och hanterar telefon, e-post, chatt, sociala medier och sms-förfrågningar – allt i en och samma applikation. Klicka här för att läsa mer om våra flerkanaliga kontaktcenterlösningar.

Intelecom Group AS
Intelecom Sweden AB är ett dotterbolag till Intelecom Group AS, ett norskt företag etablerat i Norge, Sverige, Danmark, Bulgarien och Storbritannien. Intelecom sysselsätter fler än 200 personer som alla brinner för att leverera innovativa kontaktcenterlösningar.

Herkules Capital
Sedan 2010 är Intelecom Group och dess dotterbolag helägda av Herkules Capital, ett ledande norskt private equity-bolag och som stöder etablerade bolag i Norden med stark tillväxtpotential.